Thursday, April 8, 2010

video lucah

kenapa aku post enrty ni? tujuan utama aku ialah untuk mendapatkan hits melalui search engine (nak marah-marah laa.. apa aku peduli) selain itu aku mengurangkan risiko anak-anak korang berjaya membuat carian video lucah di internet.. yes! tubelawak seorang yang berfikiran jauh.. ahaha.. sekarang ni mudah sangat untuk mendapatkan bahan lucah kat internet.. jadi sebelum aku risau kat anak-anak aku di masa hadapan, baik aku berusaha untuk menghasilkan result lucah tipu di search engine yang selamat berdasarkan perkataan-perkataan kebiasaan yang orang gunakan untuk mencari video lucah.. mari kita fake-kan carian-carian ini :


video lucah, video seks melayu, video lucah melayu, video lucah awek melayu, video lucah awek sekolah, 3gp melayu, 3gp seks melayu, 3gp melayu boleh, melayu boleh, 3gp budak sekolah, melayu boleh, melayu seks, melayu 3gp, melayu seks video, melayu seksi, awek melayu, awek melayu lucah, awek seksi, awek melayu seksi, awek 3gp

walaupun post aku kali ni agak melampau, aku tetap nak share video ngan korang berdasarkan tajuk aku ni.. aku takkan post tajuk berkaitan kalau aku takda video lawak nak share ngan korang semua.. jangan risau.. oh ya! kepada korang yang berada di tempat kerja, sila perlahankan speaker anda.. takut ada orang salah paham pulak nanti.. ahaha.. video aku kali ni ialah video lucah yang tak lucah.. enjoy!

video : video lucah yang tak lucah


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
27 Comments
Comments


27 comments:

belalang hijau said...

ko cari mane la video2 lawak banganb mcm nih...
senak perut aku...
tp aku salute dgn usaha ko...
tabik pakcik crayon!!!

Qiey said...

kepala otak kau num 1 la...hehheehehe..
ko memag pandai..
selain 2 ko mesti jam nya lah trafik... tp bila jem 2 kasi aq sikit..hikhik'

~eZmALiZa~ said...

mcm2 perangai manusia ni la.. :)

joegrimjow said...

terus ku klik
haha

Zon Artis staff said...

nampak'nya, bakal mencanak-canak la trafik yg masuk ke blog ni. huhu.. apa2 pun, good try dan smoga berjaya :)

zures said...

sekali kat office ni xleh buka video...

Nur Hidayah Yahya said...

hahahahahha...pagi2 dah terbukak blog ni..lawak dowh.

.::WaNiE::. said...

hahahahahahhahhahahaaha

hampeh tul

tiup harmonika

hahahahahahha

Azizuan said...

haha..kena manipulate abeh cita blue tuh

nurulazham said...

adoiiiyyaaii...hahahaaaa

nurulazham said...

adoiiiyyaaii...hahahaaaa

Hafiz Mohd said...

waduh..x baik buat mcm ini.. hahahaha.. (^_^)

baby_busyuk said...

mana ntah didapat nyer vid nih..hahaha..lawak..hamek!

cps.style90 said...

wahaha... mcm2 seyh

Nurul Harun said...

hehehehe, cubaan yg bagus!

Aus MeLankoLik said...

hahahk , betul . aku sokong . kurang sket dosa dorang nnat. hahahk

DaHLia said...

ah kecewa...

ingatkan dpt tgk di sini...












ayaat2 mereka yang tersesat dan kecewa ... :P

~ Ann ~ said...

hahahahaha... lucah la sangat! cetss.. kuang kuang kuang.. psiko la ang ni!

Anonymous said...

cannot go la

Anonymous said...

Salam Tuan Blog.

Kurangkan explotasi atas perkara Seks.. Bukan mencari traffic cara ini.

Tajuk seks ini mmg ramai orang suka..Postingkan yang membina sikit supaya ada message utk pembaca.

crayon said...

ya.. tiada ucapan tanpa perkataan.. tiada lagu tanpa tersirat.. terima kasih atas nasihat

ery said...

hahah..tp tetap menaikkan kegharaihan aku.. hahah

Rani Rashid said...

haha...giler nye video..kreatif

mazwan davinci said...

klu ade bdk sekolah aku mcm nie...aku bunuh macam dato sosilawati....ataupom rejam sampai mati..mayat bakar wat BBQ or babi Q hahahahahah

Eason said...

no comment ~

nabilah said...

dpe 2 tak btoi..da la wat dosa...nak tunjuk2 lak...tak da otak...hehe

Gagak said...

Aku pun ter-tarik ke sini.ha! ha!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk