Thursday, April 8, 2010

video lucah

video lucah

kenapa aku post enrty ni? tujuan utama aku ialah untuk mendapatkan hits melalui search engine (nak marah-marah laa.. apa aku peduli) selain itu aku mengurangkan risiko anak-anak korang berjaya membuat carian video lucah di internet.. yes! tubelawak seorang yang berfikiran jauh.. ahaha.. sekarang ni mudah sangat untuk mendapatkan bahan lucah kat internet.. jadi sebelum aku risau kat anak-anak aku di masa hadapan, baik aku berusaha untuk menghasilkan result lucah tipu di search engine yang selamat berdasarkan perkataan-perkataan kebiasaan yang orang gunakan untuk mencari video lucah.. mari kita fake-kan carian-carian ini :


video lucah, video seks melayu, video lucah melayu, video lucah awek melayu, video lucah awek sekolah, 3gp melayu, 3gp seks melayu, 3gp melayu boleh, melayu boleh, 3gp budak sekolah, melayu boleh, melayu seks, melayu 3gp, melayu seks video, melayu seksi, awek melayu, awek melayu lucah, awek seksi, awek melayu seksi, awek 3gp

walaupun post aku kali ni agak melampau, aku tetap nak share video ngan korang berdasarkan tajuk aku ni.. aku takkan post tajuk berkaitan kalau aku takda video lawak nak share ngan korang semua.. jangan risau.. oh ya! kepada korang yang berada di tempat kerja, sila perlahankan speaker anda.. takut ada orang salah paham pulak nanti.. ahaha.. video aku kali ni ialah video lucah yang tak lucah.. enjoy!

video : video lucah yang tak lucah


Related Posts with Thumbnails
Share This

27 comments:

  1. ko cari mane la video2 lawak banganb mcm nih...
    senak perut aku...
    tp aku salute dgn usaha ko...
    tabik pakcik crayon!!!

    ReplyDelete
  2. kepala otak kau num 1 la...hehheehehe..
    ko memag pandai..
    selain 2 ko mesti jam nya lah trafik... tp bila jem 2 kasi aq sikit..hikhik'

    ReplyDelete
  3. mcm2 perangai manusia ni la.. :)

    ReplyDelete
  4. nampak'nya, bakal mencanak-canak la trafik yg masuk ke blog ni. huhu.. apa2 pun, good try dan smoga berjaya :)

    ReplyDelete
  5. sekali kat office ni xleh buka video...

    ReplyDelete
  6. hahahahahha...pagi2 dah terbukak blog ni..lawak dowh.

    ReplyDelete
  7. hahahahahahhahhahahaaha

    hampeh tul

    tiup harmonika

    hahahahahahha

    ReplyDelete
  8. haha..kena manipulate abeh cita blue tuh

    ReplyDelete
  9. waduh..x baik buat mcm ini.. hahahaha.. (^_^)

    ReplyDelete
  10. mana ntah didapat nyer vid nih..hahaha..lawak..hamek!

    ReplyDelete
  11. hahahk , betul . aku sokong . kurang sket dosa dorang nnat. hahahk

    ReplyDelete
  12. ah kecewa...

    ingatkan dpt tgk di sini...












    ayaat2 mereka yang tersesat dan kecewa ... :P

    ReplyDelete
  13. hahahahaha... lucah la sangat! cetss.. kuang kuang kuang.. psiko la ang ni!

    ReplyDelete
  14. Salam Tuan Blog.

    Kurangkan explotasi atas perkara Seks.. Bukan mencari traffic cara ini.

    Tajuk seks ini mmg ramai orang suka..Postingkan yang membina sikit supaya ada message utk pembaca.

    ReplyDelete
  15. ya.. tiada ucapan tanpa perkataan.. tiada lagu tanpa tersirat.. terima kasih atas nasihat

    ReplyDelete
  16. hahah..tp tetap menaikkan kegharaihan aku.. hahah

    ReplyDelete
  17. haha...giler nye video..kreatif

    ReplyDelete
  18. klu ade bdk sekolah aku mcm nie...aku bunuh macam dato sosilawati....ataupom rejam sampai mati..mayat bakar wat BBQ or babi Q hahahahahah

    ReplyDelete
  19. dpe 2 tak btoi..da la wat dosa...nak tunjuk2 lak...tak da otak...hehe

    ReplyDelete
  20. Aku pun ter-tarik ke sini.ha! ha!

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates