Tuesday, August 3, 2010

awek 3gp melayu boleh yang super lucah

dah lama gila aku tak post entry di bahagian tag 'lucah' kan? aku nak ulang balik statement aku sebelum ni, diantara sebab aku buat bahagian ni adalah untuk generasi dimasa hadapan jugak.. mana la tau anak-anak korang semua nanti search di google keyword bohsia ka lucah ka apa ka.. at least dia akan dibawa ke blog yang selamat dilayari oleh semua lapisan masyarakat.. ahaha.. dalam tag lucah blog tubelawak ni, manada yang betul-betul lucah pun..



selain mendapatkan tempat di google search, pada masa yang sama boleh menghiburkan orang ramai dengan video lucah versi selamat dan menghiburkan untuk ditonton.. orang pun tak benci kat kita.. ni kalau letak title lucah tapi content tak berkaitan pun, memang la orang marah dan rasa tertipu kan? jadi aku nak kotakan kata-kata aku dengan meletakkan video super lucah.. kalau video ini mengganggu jiwa sesetengah pihak, aku nak mintak maaf..

aku ingatkan lagi sekali, video ini adalah video super lucah dimana ada perbuatan menghisap batang, menjilat, bogel, telanjang, ngetot, bokep, bohsia, pelacur, ramas, dan lain-lain.. ahaha.. (nampak sangat target SEO).. kalau korang takleh menerima hakikat blog tubelawak memaparkan video lucah, jangan tonton video ini! video super lucah ini ditujukan kepada mereka yang super desperate.. kah kah kah

video : awek 3gp melayu boleh yang super lucah
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
40 Comments
Comments


40 comments:

slay the dead squad said...

hahahaha!!!

-telordibasuh- said...

haha ni anjing suke yg tue2(cubby) hahaha...

cuz said...

perghh..mcm s**l la video tu..wakaka kesian org tua tu kne rogol dgn anjing..hahaha
ni mmg kejar seo ni..try la tengok kat google dalam page bpe entri ko..hehe

hellioz said...

sgt lusyah
gyahahahahah~

Mohd Adziim said...

pergh.berat2.

MissAgogo said...

Fuhh sangat panas!.. dasyatnyer bdk2 zaman skrg nie

crayon said...

pic tu pic tahun 90an.. babyrina namanya.. diantara orang melayu yang awal meletakkan pic bogel kat internet.. sekarang ni taktau hidup lagi ka tak.. ahahaha

naz said...

awwww i likeee hahaha

Fiz said...

panas hingga mbakar jiwa raga..

Lindonut said...

lols!

モハマヅ ブッカリ said...

haha....nonsense..!!!!

Ayu said...

menyembuh air kopi bila tengok aksi lucah tu!!..
terus kenyang ketawa..hahahaa..really extraordinary!!!!

MsXeRoZ Nicole said...

wow.. lucahnya! *tutup mata*

POSH76 said...

lucah betul tp tngk sikit hehe

tiafazunia said...

bahahahha!
desperate gyler hanjing tuh!
:)

maisyara Pot! Pot! said...

pehhh! hanjing tu sangat dekat nenek? cantik ar xD

misyamissyou said...

ohemgee.. *pengsan*

Azrul Hisham said...

adeh...anjing oh anjing.....ngan org tua pun sangap gak...muehehe :p

elmo blurb said...

anjing same tinggi nan pompuan tuh!
HAHAHAH

elletan said...

heyyy. ^^ awesome funny blog you have. haha. thanks for dropping by. ;)

cik comel datang said...

HOME MADE

TART NENAS...

RM28 per gram (35Biji)

TEMPAHAN UNTUK HARI RAYA DIBUKA!!!
BERMINAT SILA HUBUNGI
012-2641517 @ 017-6689125

DaHLia said...

ternoda aku masuk sini..hahahaha

wd.bandages said...

babyrina agak klasik tu! haha

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Macam siot je...bangkai..

Entri Terbaru PKE
Cara Ketawa Di Facebook
Wonder Girls Vs Wonder Gay

hanif said...

hahah...giler ar anjing tu..tergolek2 aku tergelak

Rainbow said...

dtg bg komen n nyibok jerk... aku tak tgk pun ha3...

Cb said...

hahahahaha..tertukar selera si 'dog'gy tu..klw manusia pun boleh ilang akal jd abnormal..ini kan plak binatang...so jgn jadikan diri kite semua setaraf dgn si dog tu td..huhuhu

Alimaz-Kembara Terasing said...

heheh tak leh tengok pun...asyik error ja....

Candy Dandy said...

aku tak teruja nak tengok pun. BAIK-GILA-AKU-MALAM-JUMAAT-NI .



hakhakhak

wandisini said...

ini memang target seo. dalam masa yang sama untuk kebaikan anak muda di masa depan. aku ingat nak cuba lah ujikaji ini nanti kat blog aku

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

eeemmmm baik punya posing... ohhhh meletup lah gambar ni kalau ade videos lah... ada berani ke

NURSING BOARD EXAM 2010 said...

menyembuh air kopi bila tengok aksi lucah tu!!..
terus kenyang ketawa..hahahaa..really extraordinary!!!!

mazwan davinci said...

macam kimak jer....muka cam dajal..mak bapak dulu mesti main dgn ajing..kuar lah manusia bertopengkan dajal..cuma mata jer dia ade dua...klu bg satu..xstim langsung hahahahahaha

Eason said...

GOd bless her ~

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku suspek anjing ni gilf la.

Granma ILF. Hahaha.

Anonymous said...

aku tak tengok langsung!

epics said...

erk.... giler lucah... (=____=)

D Awana Design (Aku-Ida) said...

mmg post tu yg seo paling tinggi ... huhuhu tp rosak pemikiran anak2 kita nnti... aduhaiii

Manjeamusyuk said...

eee...tak moh ler tengok bila baca komen2. Ngeri wehh

eddicerita said...

Gambar foto awek melayu yang boleh kategori lucah dan seksi juga, sekarang ada macam-macam video 3gp youtube budak remaja skodeng sungguh pelik dan aneh seperti sudah ketagih dengan seks.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk