Tuesday, August 3, 2010

awek 3gp melayu boleh yang super lucah

awek 3gp melayu boleh yang super lucah

dah lama gila aku tak post entry di bahagian tag 'lucah' kan? aku nak ulang balik statement aku sebelum ni, diantara sebab aku buat bahagian ni adalah untuk generasi dimasa hadapan jugak.. mana la tau anak-anak korang semua nanti search di google keyword bohsia ka lucah ka apa ka.. at least dia akan dibawa ke blog yang selamat dilayari oleh semua lapisan masyarakat.. ahaha.. dalam tag lucah blog tubelawak ni, manada yang betul-betul lucah pun..



selain mendapatkan tempat di google search, pada masa yang sama boleh menghiburkan orang ramai dengan video lucah versi selamat dan menghiburkan untuk ditonton.. orang pun tak benci kat kita.. ni kalau letak title lucah tapi content tak berkaitan pun, memang la orang marah dan rasa tertipu kan? jadi aku nak kotakan kata-kata aku dengan meletakkan video super lucah.. kalau video ini mengganggu jiwa sesetengah pihak, aku nak mintak maaf..

aku ingatkan lagi sekali, video ini adalah video super lucah dimana ada perbuatan menghisap batang, menjilat, bogel, telanjang, ngetot, bokep, bohsia, pelacur, ramas, dan lain-lain.. ahaha.. (nampak sangat target SEO).. kalau korang takleh menerima hakikat blog tubelawak memaparkan video lucah, jangan tonton video ini! video super lucah ini ditujukan kepada mereka yang super desperate.. kah kah kah

video : awek 3gp melayu boleh yang super lucah
Related Posts with Thumbnails
Share This

40 comments:

  1. haha ni anjing suke yg tue2(cubby) hahaha...

    ReplyDelete
  2. perghh..mcm s**l la video tu..wakaka kesian org tua tu kne rogol dgn anjing..hahaha
    ni mmg kejar seo ni..try la tengok kat google dalam page bpe entri ko..hehe

    ReplyDelete
  3. Fuhh sangat panas!.. dasyatnyer bdk2 zaman skrg nie

    ReplyDelete
  4. pic tu pic tahun 90an.. babyrina namanya.. diantara orang melayu yang awal meletakkan pic bogel kat internet.. sekarang ni taktau hidup lagi ka tak.. ahahaha

    ReplyDelete
  5. panas hingga mbakar jiwa raga..

    ReplyDelete
  6. menyembuh air kopi bila tengok aksi lucah tu!!..
    terus kenyang ketawa..hahahaa..really extraordinary!!!!

    ReplyDelete
  7. lucah betul tp tngk sikit hehe

    ReplyDelete
  8. bahahahha!
    desperate gyler hanjing tuh!
    :)

    ReplyDelete
  9. pehhh! hanjing tu sangat dekat nenek? cantik ar xD

    ReplyDelete
  10. adeh...anjing oh anjing.....ngan org tua pun sangap gak...muehehe :p

    ReplyDelete
  11. anjing same tinggi nan pompuan tuh!
    HAHAHAH

    ReplyDelete
  12. heyyy. ^^ awesome funny blog you have. haha. thanks for dropping by. ;)

    ReplyDelete
  13. HOME MADE

    TART NENAS...

    RM28 per gram (35Biji)

    TEMPAHAN UNTUK HARI RAYA DIBUKA!!!
    BERMINAT SILA HUBUNGI
    012-2641517 @ 017-6689125

    ReplyDelete
  14. ternoda aku masuk sini..hahahaha

    ReplyDelete
  15. hahah...giler ar anjing tu..tergolek2 aku tergelak

    ReplyDelete
  16. dtg bg komen n nyibok jerk... aku tak tgk pun ha3...

    ReplyDelete
  17. hahahahaha..tertukar selera si 'dog'gy tu..klw manusia pun boleh ilang akal jd abnormal..ini kan plak binatang...so jgn jadikan diri kite semua setaraf dgn si dog tu td..huhuhu

    ReplyDelete
  18. heheh tak leh tengok pun...asyik error ja....

    ReplyDelete
  19. aku tak teruja nak tengok pun. BAIK-GILA-AKU-MALAM-JUMAAT-NI .



    hakhakhak

    ReplyDelete
  20. ini memang target seo. dalam masa yang sama untuk kebaikan anak muda di masa depan. aku ingat nak cuba lah ujikaji ini nanti kat blog aku

    ReplyDelete
  21. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    eeemmmm baik punya posing... ohhhh meletup lah gambar ni kalau ade videos lah... ada berani ke

    ReplyDelete
  22. menyembuh air kopi bila tengok aksi lucah tu!!..
    terus kenyang ketawa..hahahaa..really extraordinary!!!!

    ReplyDelete
  23. macam kimak jer....muka cam dajal..mak bapak dulu mesti main dgn ajing..kuar lah manusia bertopengkan dajal..cuma mata jer dia ade dua...klu bg satu..xstim langsung hahahahahaha

    ReplyDelete
  24. Aku suspek anjing ni gilf la.

    Granma ILF. Hahaha.

    ReplyDelete
  25. aku tak tengok langsung!

    ReplyDelete
  26. erk.... giler lucah... (=____=)

    ReplyDelete
  27. mmg post tu yg seo paling tinggi ... huhuhu tp rosak pemikiran anak2 kita nnti... aduhaiii

    ReplyDelete
  28. eee...tak moh ler tengok bila baca komen2. Ngeri wehh

    ReplyDelete
  29. Gambar foto awek melayu yang boleh kategori lucah dan seksi juga, sekarang ada macam-macam video 3gp youtube budak remaja skodeng sungguh pelik dan aneh seperti sudah ketagih dengan seks.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates