Sunday, February 7, 2010

filem aksi terulung sezaman

filem aksi terulung sezaman

filem tamil sangat popular dengan aksi.. ada aksi yang kelihatan normal dan ada yang kelihatan tidak normal.. diantara filem tamil yang sangat popular dengan aksi tak normal dan berunsur lawak sirius ialah padayapa dan sivaji the boss.. bagi aku filem-filem tamil adalah pelopor kepada filem aksi seluruh dunia.. aksi yang dipersembahkan, tiada tolok bandingan bahkan filem the matrix : revolution pon boleh dianggap picisan selepas menonton filem aksi tamil.. tiada grafik digital digunakan.. tiada kesan khas digunakan.. ianya dilakukan dengan sebenar-benarnya.. ketika menonton pasti anda akan merasa kagum dan berkata "wahh.. aku juga ingin menjadi seperti hero dalam filem itu"..




lihat short scene dibawah ini pula.. pasti anda akan berasa sangat kagum sehingga ingin membeli seekor kuda untuk dibela di rumah.. justeru ingin membuat latihan aggresive agar anda berjaya melakukan aksi ngeri yang dilakukan didalam filem ini..




selepas menonton short scene filem aksi di atas aku telah bertekad untuk menyimpan misai agar kelihatan lebih macho dan dianggap sebagai 'hero' dikalangan kawan-kawan aku.. dulu cita-cita aku ialah ingin menjadi seorang doktor.. kini tidak lagi.. cita-citaku sekarang ialah menjadi padayapa!! wakakakaka... sumber : serabai 


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

1 comment:

  1. aku ada soalan, ni cite serius ke cite lawak... tapi mmg gempak.. sbb dorg berani mencuba benda baru

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates