Sunday, February 13, 2011

saya no 1 di entri popular GB hari ini

saya no 1 di entri popular GB hari ini

owh.. sekarang tengah kecoh ramai dok main iframe untuk dapatkan hits kat GB (gengblogger.com) ya? mari kita kantoikan semua orang yang suka main iframe!! ya!!! kah kah kah.. mari kita senaraikan semua blog yang suka main iframe untuk tipu trafik.. kah kah kah.. siapa patut dipersalahkan? blogger yang suka pakai iframe? sistem GB patut diperbaharui? atau user sendiri yang tak reti nak setting browser sebaiknya? kah kah kah.. mari kita tuding jari!! yay!!


kepada blogger yang suka main iframe, janganla buat dah lepas ni ya! kepada user (blogger lain atau reader) pandai-pandai la google cara nak setting browser korang tu.. setting elok-elok bagi browser deny javascript ka, iframe ka, flash ka apa ka.. baru la harmoni dan adil.. auwww.. sebab apa aku buat entry ni? salah satu sebab ialah aku 'gila glemer'.. kah kah kah.. sebab kedua ialah aku kejar 'trafik murahan' dengan menghasilkan entry 'picisan'..

sebab ketiga ialah aku panas bila ada blogger tu buat entry marah blogger lain dapatkan hits pakai iframe sedangkan dia sendiri pun buat macam tu.. kah kah kah.. owh sebelum ada yang nak marah aku sebab dapat no 1 kat entry popular GB hari ini, untuk pengetahuan korang, aku dapatkan hits ni tanpa menggunakan iframe.. sumpah!! kah kah kah.. auwwww

video : bagaimana nak tembak hits kat GB

** p/s : digg.com pun takleh lari dari kena tembak hits :) apa-apa pun, semoga GB terus maju di masa akan datang.. maafkan aku tembak hits GB untuk hari ini ya kong!



Share This

30 comments:

  1. iframe tu hape??? muahahhahaa.. =)

    ReplyDelete
  2. iframe tu salah satu tag html.. ramai guna untuk take advantage ke arah perkara yang tidak baik.. tapi tubelawak seorang yang baik.. nakal sikit ja.. auww

    ReplyDelete
  3. patot la hit tinggi.. tp aq rs x slh kn? cuma menyusahkan!

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. bukan slalu nak buat.. kang kena banned tak pasai ja.. lepas ni janji tak buat dah.. auww

    ReplyDelete
  5. Assalam.he3...mcm nk gelak ade...biar adik semua kan?...nak paste tutorial nie kalau boleh...

    http://www.adamxis.com/2011/02/tutorial-pasang-code-anti-iframe.html

    ReplyDelete
  6. yang penting ada mesej tuh.. aku tak boleh login gb, tak tahu kenapa... so dah tak kesana lagi dah..

    ReplyDelete
  7. uuuuu.. syoknya kena puji 'hebat'... uuuu
    syoknya.. kembang pungkoq cheq.. hahaha

    ReplyDelete
  8. menatang hape iframe?? arghh... loser nya aku

    ReplyDelete
  9. Syoknya baca ,,,
    murahan tetap murahan...yeyey,,,
    last2 picisan gak untung

    ReplyDelete
  10. wah dahsyatnya sampai 700 lebih bace.. huhu

    ReplyDelete
  11. iframe tu ape? nak tanya gak~~ haha

    ReplyDelete
  12. akakaka! troll lagi parodi melampau ni. bukan sekadar teori tetapi praktikkan sekali. kewl! bwahaha!

    Parody Ops Piramid di Mesir

    ReplyDelete
  13. crayon, aku nk wat gak la camni. leh tiap2 ari dpt trafik murahan. pastu aku nk buat banner selit iframe, pastu aku nk buat blog "komuniti blogwalking" dan halakan semua trafik masuk blog aku, pastu aku nk cari pasal ngan org2 yg dpt entri popular kat gb.. fuhhh bersinar mataku.. abes la aku nanti fail PMR sbb dok gila blogging tulis tips itu ini je :p

    Asal dari sini : Semakin Ramai Blogger Gemar 'Curi' Trafik Blog Lain

    ReplyDelete
  14. Best jugak iframe rupanya, sapa boleh ajar aku, teringin jugak la nak dapat trafik banyak tiap-tiap hari, sekarang ni ciput je..

    ReplyDelete
  15. Kdang2 best jgk tipu org.Hehe,x baikk

    ReplyDelete
  16. amboih tenggelam blog halia aku! haha

    ReplyDelete
  17. Eman Cloud, xpe.. yg pntg entry kt blog ko ade manfaat. hrp trafik jer high. tp, blog picisan. ceyh!

    ReplyDelete
  18. Salam sejahtera,
    macam tu rupanya.I am not techie so don't really know all that.

    ReplyDelete
  19. hebat betoi la hang nih crayon.siap pggl tembak pungkoq lagi...


    wakakaka

    ReplyDelete
  20. aku xpaham iframe ni la.. [spm aje woih!]
    tapi ada yg boleh, ada yang x katanya..
    pening!

    ReplyDelete
  21. aku tak pakai iframe la..
    pakai benda lain

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates