Tuesday, March 16, 2010

terima kasih kawan

terima kasih kawan

baru tiga bulan ja umur blog tubelawak ni tapi dah ada 313 pengikut (follower).. jadi aku nak promote kat korang follower aku yang ke 313 ni.. kenapa 313? kenapa tak 100? kenapa tak 200? aku suka nombor 313.. lagipun ada riwayat yang mengatakan jumlah nabi adalah 313.. ahaha.. bukan aku poyo.. tapi aku memang suka 313.. jadi follower aku yang ke 313 ialah Lin Creshk.. blog beliau ialah blog yang berkisarkan ataupun berat ke arah scene rock kapak di malaysia (LINK).. aku suka rock kapak.. tapi sekarang jiwa aku dah slow.. jadi aku lebih ke arah lagu-lagu yang slow rock dan lagu yang tak perit anak tekak nak menyanyi.. ahahah..


kat sini aku nak ambik kesempatan gak, mintak maaf kat blogger yang tag aku kat blog korang.. aku tak paham konsep tag-tag kat blog ni so aku tak reply tag korang.. ahahaha.. sori tau.. pastu kat follower-follower aku yang aku tak sempat nak follow balik blog korang.. :( tangan aku ada dua ja.. kalau lah kaki aku boleh menaip.. dah pasti aku reply as soon as possible.. apa-apa pun, TERIMA KASIH tak terhingga aku nak ucapkan kat korang yang sudi jadi pembaca tubelawak.. aku cinta padamu!! muah kiri muah kanan!! kali ni, aku nak share ngan korang video yang aku suka.. video yang aku sirius dan tak main-main (selama ni aku main-main) ahahaha.. enjoy!

video : berita kepada kawan 
(khas untuk korang semua)


Related Posts with Thumbnails
Share This

8 comments:

  1. aku sayang korang semua.. ehehe

    ReplyDelete
  2. arrkk..Malwana follow no berape ekk..xingat~~

    ReplyDelete
  3. ko ckap 313 kan? aku tengok senarai follower ko dah jadi 320. tambah lagi tu 7 orang tu. memang ramai betul peminat ko. hehe

    ReplyDelete
  4. aiyak.. tadi petang bukak still 313.. tima kasih banyak.. rasa nak nangis dah ni :( uh uh.. sayang anda smua

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates