Wednesday, October 27, 2010

cinta dunia galaksi bimasakti

dulu, ketika zaman persekolahan aku amat meminati seorang gadis ini.. aku tidak pernah jemu untuk memikat hatinya walaupun agak susah untuk berkomunikasi dengannya.. dia cantik.. dia ayu.. dia lawa.. dia cun, dia best, dia comel dan segala-gala mengenai dia aku anggap sempurna.. setelah berkali-kali timbul tenggelamnya purnama, aku berjaya memikat hatinya.. selama tujuh tahun aku dilimpahkan kasih sayangnya.. tapi chenta itu tidak kekal dan aku ditinggalkan oleh dia yang aku sayangi selama ini..

zikrihusaini.com telah membuatkan tubelawak marah!

kali ni, zikri husaini (zikrihusaini.com) pula telah membuatkan tubelawak ingin menulis entry khas untuknya.. beliau telah membuatkan tubelawak sangat marah.. aku rasa mesti ramai blogger lain yang kenal zikrihusaini.. beliau sangat beradab sopan dan pandai menjaga hubungan sesama insan.. sebelum ini, tubelawak tidak begitu kisah sangat apa-apa yang dilakukan oleh zikri husaini.. tapi selepas dari tarikh tertentu ini, tubelawak menjadi sangat marah kepada zikri husaini..
Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk