Wednesday, February 9, 2011

keburukan sekiranya terlalu banyak bermain game

pagi tadi aku ada post status di akaun facebook fan page tubelawak bertanyakan pendapat orang ramai mengenai keburukan main game.. saja aku tanya sebab aku nak tengok ada tak antara jawapan orang ramai tu hampir sama dengan keburukan bermain game yang aku nak share hari ini.. ehehehe.. apa-apa pun, terima kasih banyak kepada mereka-mereka yang berkongsi pendapat di fanpage tubelawak ya.. tanpa anda semua, siapalah aku..

apa yang lelaki selalu pandang pada tubuh wanita

amaran!! entry ini mengandungi perkataan yang agak kurang ajar.. kalau tak suka, jangan baca!! kah kah kah.. apa yang lelaki selalu pandang tubuh wanita? mengikut kajian aku (aku buat research beb!) orang lelaki kebiasaannya akan melihat sesuatu yang dirasakan istimewa pada tubuh wanita.. dan terbukti apa yang aku fikirkan selama ini adalah benar-benar belaka.. ditambah pula dengan perangai lelaki yang kebanyakannya pervert (termasuk aku!).. kalau ada lelaki nak menafikan fakta ini, sila maki hamun aku dibahagian komen ya.. kah kah kah.. 
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk