Monday, April 26, 2010

bukti pusat rawatan cakra alam tidak menipu

pernah dengar pusat rawatan cakra alam? pertama kali aku dengar pasal pusat rawatan ni masa aku sekolah rendah lagi (tahun 90an).. masa tu aku dengan kawan-kawan aku dekat sekolah, semua macam angan-angan nak ada 'power' macam pengasas cakra alam ni iaitu ustaz arief.. biasa lah tu zaman budak-budak.. memang menjadi idaman semua budak-budak rasanya untuk mampu mengeluarkan 'kame hame ha' atau 'hadouken' dengan sendiri agar menjadi pelajar super cool di sekolah.. tapi ustaz arief ni, dia ada elektrik dalam badan dia.. dulu aku angan-angan kalau aku ada kuasa elektrik dalam badan, boleh la aku aku baca buku dalam bilik gelap sambil memegang sebiji mentol ja.. jimat duit mak aku tak payah bayar bil elektrik..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk