Wednesday, February 10, 2010

cinta tiga segi

dalam percintaan, sangat tensen bila ada orang ketiga.. sebab tu boleh jadi kes bunuh la santau la apa la.. sebab panas dengan orang ketiga la tu.. aku penah keciwa dalam pecintaan.. ahahaha jiwang sat sekali sekala.. kecewa sebab apa? sebab orang ketiga gak laa.. tapi aku baik, aku penyabar.. aku tak buat benda-benda tak elok semua tu.. ahahaha.. be profesional orang tua-tua kata.. aku kan macho.. mana boleh buat benda-benda bodoh.. ahahaha..

apa masalah budak ni?

post aku kali ni takda embedd video.. sori ya semua.. ahaha.. kalau aku download video dia then aku upload kat channel aku, kang takot kena flag curi hakcipta lak.. tapi aku nak letak jugak dalam blog aku sebab dia ni manusia spesial.. jarang aku jumpa manusia macam dia ni.. nak kata pondan pun bukan, nak kata terencat pun bukan sebab english dia fluent.. ahahaha... apa-apa pun, korang cuba la tengok sendiri video budak ni..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk