Monday, September 13, 2010

pandulah dengan cermat, ingatlah yang tersayang

owh.. dah lama aku tak update blog.. sebelum tu aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua.. aku agak busy menyambut hari raya di kedah.. sebab tu blog posting aku terabai.. kepada korang yang dah selamat sampai ke kampung, alhamdulillah bersyukurlah kita kepadaNya.. dan kepada korang yang nak pulang ke rumah kembali, pandulah dengan cermat ya.. tubelawak sayangkan korang semua.. tak syok la bila ada cerita orang eksiden2 ni.. ehehe..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk