Wednesday, October 20, 2010

mulakan hari anda dengan ceria : senaman pagi yoga

mulakan hari anda dengan ceria.. ya! mood korang di waktu pagi akan mempengaruhi hari yang akan korang lalui.. jadi sentiasalah mulakan hari korang semua dengan ceria.. kalau orang islam, solat subuh pun dah cukup untuk menenangkan jiwa kita di pagi hari.. selain itu, korang juga boleh melakukan senaman ringan seperti menari atau lompat bintang sambil senyum di hadapan cermin.. pasti akan muncul 'self confident' yang tinggi dalam jiwa anda untuk menempuh detik kehidupan harian korang..

video pasti gelak - cabaran tahan gelak

hahaha.. sebenarnya kat youtube tu ada banyak cabaran-cabaran untuk menonton video tapi kena tahan gelak (try not to laugh challenge).. setakat sekarang aku tak pernah tewas lagi dengan cabaran-cabaran seperti ini sehinggalah aku ditemukan dengan video dari break.com yang agak susah untuk dimenangi kerana cabarannya ada banyak peringkat.. aku yakin korang juga akan gelak atau ketawa atau senyum ketika menonton video ini.. percayalah! kalau korang tak gelak, mungkin korang adalah manusia yang mengalami terlampau banyak masalah dalam hidup..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk