Friday, May 6, 2011

couple yang sweet dalam sudut pandangan mata aku

heheheh.. dah lama tak bercerita tentang percintaan.. kali ni tubelawak nak cerita kat anda semua kisah sweet yang berlaku kepada rakan tubelawak sendiri.. sebelum tu tubelawak nak mintak maaf sebab agak slow menulis entry di blog tubelawak kerana tubelawak tengah sebok menyiapkan salah satu sistem baru untuk busuk.org.. otak pun dah jadi agak slow bila terlalu banyak brainstorming dan kurang bersosial di luar rumah.. hehehe.. semoga anda semua terhibur dengan cerita tubelawak kali ini..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk