Sunday, April 4, 2010

tabiat bantal busuk

jalan-jalan kat youtube, aku terjumpa video sorang awek ni tengah seronok cium-cium bantal busuk dia.. apa-apa pun, sebelum ada pihak yang marah aku post video ni, aku link direct dari video asal owner dia.. jadi kalau dia tak suka aku post kat sini, owner boleh remove sendiri.. aku suka tengok video ni.. nampak cute ja.. ahahaha.. lagipun aku sebenarnya nak 'backup' diri aku sendiri yang memiliki bantal busuk sampai sekarang dan menjadi bahan kutukan kawan-kawan aku.. terus terang aku katakan, aku susah nak tidur malam kalau takda bantal busuk aku ni.. ahaha
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk