Saturday, March 20, 2010

kenali kelemahan diri kita

semalam aku tak post entry baru.. aku ada masalah.. aku dapat masalah tu sebab aku lupa diri.. aku lupa kawal emosi aku.. aku terlalu mengikut perasaan.. disebabkan aku tak kenali kelemahan diri, aku sendiri yang menerima tekanan.. tapi hari ni aku dah cool.. aku kembali super cool seperti biasa.. ahaha.. aku nak bagi nasihat kat kawan-kawan semua agar kenali lah kelemahan diri kita sendiri.. maksud kelemahan disini ialah, kelemahan diri seperti cepat marah, tidak boleh menerima teguran dan lain-lain..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk