Saturday, September 4, 2010

justin bieber asia ada penyakit autism?

entry ini adalah sambungan kepada entry 'justin bieber asia' kerana baru-baru ini aku telah ditegur oleh seorang sahabat dari indonesia kerana mentertawakan orang yang kurang upaya atau memiliki sejenis penyakit mental iaitu autism.. sebenarnya justin bieber asia bermisai ini bernama Dan Johnson Externon dan berasal dari filipina..

bayi boleh menyelam? boleh terapung?

bayi boleh menyelam dan terapung ka? persoalan ni dah muncul dalam kepala otak aku sejak kecik lagi.. dulu aku tengok cover album nirvana la yang membuatkan aku terfikir pasal ni.. zaman tu mana ada lagi teknologi canggih nak edit gambar, jadi aku memang yakin bahawa gambar itu adalah 'real' dan bukan hasil editing.. jadi ntah kenapa aku tergerak hati nak research sikit pasal ni aku pun taktau.. ahaha..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk