Tuesday, May 3, 2011

oh! media milik khai hassan (justkhai) kena hacked!!

oh shit! aku ketaq lutut pagi ni bila tengok fanpage khai hassan (owner oh media) kena hack dengan penggodam yang menggelarkan diri mereka sebagai theblackops.. takut kalau jadi kat aku pulak.. jadi sementara isu ni masih panas, aku dengan cepatnya terus update blog untuk mendapatkan traffik murahan dari google (sebab tu orang kata bangun pagi rezeki murah).. hahaha.. apa-apa pun, aku tak setuju dengan matlamat asal penggodam tu.. kejam nak mampus.. busuk hati! 
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk