Tuesday, October 25, 2011

entry cover cemerlang berkaitan segmen tubelawak

entry aku pagi tadi (link), aku buat sekadar nak perli orang ja.. tapi tak sangka pulak ada yang join segmen main-main aku tu.. maaf ya akak-akak atau adik-adik yang dah join.. bila dah jadi kes macam ni, aku nak berleter panjang sikit apa pendapat aku tentang segmen blogger ni.. sila baca!! kalau tak baca aku terajang hampa semua! aku ganas! aku kawan baik spark kl menjerit dan shark kl gangster..

segmen tubelawak : pencarian 100 blogger wanita

harini aku takleh tidur.. mungkin kerana terlalu banyak memikirkan masa depan aku dan anak-anak aku, jantung aku berdegup kencang membuatkan aku tidak boleh tidur malam.. pusing sana, pusing sini, masih tidak boleh tidur walaupun telah lama memejamkan mata.. disebabkan subuh hampir tiba, aku telah membuang hasrat aku untuk tidur lalu bingkas bangun untuk menulis blog.. aku mendapat satu ilham baru untuk menulis entry yang boleh membuatkan hubungan aku erat dengan "blogger" lain..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk