Tuesday, August 3, 2010

awek 3gp melayu boleh yang super lucah

dah lama gila aku tak post entry di bahagian tag 'lucah' kan? aku nak ulang balik statement aku sebelum ni, diantara sebab aku buat bahagian ni adalah untuk generasi dimasa hadapan jugak.. mana la tau anak-anak korang semua nanti search di google keyword bohsia ka lucah ka apa ka.. at least dia akan dibawa ke blog yang selamat dilayari oleh semua lapisan masyarakat.. ahaha.. dalam tag lucah blog tubelawak ni, manada yang betul-betul lucah pun..

GRR : sungai tekala dan semenyih dam

hari ahad yang lepas tubelawak telah berkelah di sungai tekala bersama rakan-rakan tubelawak.. kami melakukan aktiviti BBQ di sungai tekala yang tidak jauh dengan pekan semenyih.. apa yang menyeronokkan ialah aktiviti ini dihadiri seramai 46 orang rakan termasuklah tubelawak sendiri.. memang gempak dan memang best.. memang meriah.. tapi cuma yang tak seronoknya air sungai di kawasan sungai tekala itu tidak begitu dalam.. kebanyakannya cetek-cetek ja..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk