Wednesday, February 24, 2010

koleksi awek seksi myspace

koleksi awek seksi myspace tunjuk lurah tetek atau buah dada.. ahaha.. sori tajuk aku agak kasar di sini, tapi ini adalah hakikatnya.. tak kira lah kat myspace ka, friendster ka, facebook ka, memang ramai awek suka tunjuk tetek kan? aku takda pun account myspace.. dulu ada laa, tapi dah lama dah aku close account sebab myspace tak mengikuti peredaran zaman (sorry tom).. ehehe.. entry aku hari ni bukan ditujukan kepada pervert-pervert yang nak carik porn, tapi khas untuk korang yang benci kepada mereka-mereka yang suka tunjuk gambar tetek dekat website sosial networking..

perlu ke belajar bahasa inggeris?

mula-mula sekali aku ingin meluahkan pendapat aku.. aku tak setuju sekolah-sekolah kerajaan, menggunakan bahasa inggeris sebagai bahasa pengantaraan dalam pengajaran.. sebab apa? sebab kesian kat budak-budak kampung yang kurang mahir dalam bahasa inggeris tu untuk berjaya.. bukan sebab mereka ni bodoh, tapi cuma kurang pendedahan kepada bahasa inggeris dari segi media, orang sekeliling, dan lain-lain.. lagipun, dulu tunku abdul rahman pun, berusaha keras untuk memartabatkan bahasa kebangsaan kita kan?
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk