Wednesday, February 17, 2010

lebuhraya utara selatan yang seram

kisah seram ini adalah cerita benar yang pernah berlaku dalam hidup aku.. dulu masa aku buat diploma kat penang, setiap minggu aku ulang-alik dari penang ke kedah sebab nak teman mak aku kat kedah.. ada sekali tu, aku naik moto sorang-sorang melalui lebuhraya utara selatan pada pukul 1:00 am untuk pulang ke kedah (masa tu banyak keja, so balik lewat pagi) tiba-tiba aku ternampak ada dua orang mamat tengah repair moto tepi jalan.. 

super mario world yang mengerikan

kali ni aku nak korang semua tengok game review yang lawak.. taktau la kot aku sorang ja yang rasa review ni lawak, atau semua orang pon rasa lawak.. tapi kalau korang ni semua gamers dari zaman NES dan SNES, mesti korang semua seronok dengar review game old skool ni dari mamat yang tak dikenali ni.. nak kata chelaka pon bukan, nak kata ter-over pon bukan.. ahahaha..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk