Thursday, May 13, 2010

saya tak cuci bontot dua hari

sempena musim perbicaraan kisah bontot sekarang ni, aku nak bercerita tentang bontot.. bontot adalah tempat keluarnya najis atau sisa kumbahan makanan yang telah dihadam dan diproses dalam badan.. bontot adalah tempat yang kotor tetapi walaupun bontot itu kotor, ianya tetap salah satu dari anggota badan kita.. jadi janganlah memandang hina terhadap bontot.. bontot adalah anggota badan yang sangat penting.. kalau korang tiada bontot, konfem mati la kan? sebab sisa kumbahan tak dapat dibuang..

rafiqin darwisy marah aku

rafiqin darwisy remaja yang telah menimbulkan kontroversi dengan menghina arwah din beramboi di facebook.. apa yang membuatkan orang ramai geram dengan dia adalah kerana dia tetap dengan pendirian dia dan tidak mahu meminta maaf.. berpegang teguh pada pendirian itu adalah sangat bagus wahai rafiqin darwisy.. tapi kau berpegang teguh pada benda yang negatif.. memangla orang marah dengan kau.. kesian kat mak bapak kau dapat malu sebab kau..

video cara menyusukan anak dengan betul

zaman sekarang ni kebanyakan ibu yang melahirkan anak tak suka menyusukan (susu badan) anak mereka kerana malas, tiada masa, takut sakit dan lain-lain.. walaupun aku masih belum ada isteri dan belum memiliki anak, tapi aku dah beberapa kali pengalaman melihat depan mata aku nurse di hospital memaksa ibu-ibu yang baru melahirkan anak untuk memberikan susu badan.. walaupun cara nurse itu agak garang, tapi bagi aku memang patut pun nurse tu garang dengan pesakit (ibu yang baru bersalin) itu agar memaksa mereka memberikan susu badan..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk