Friday, February 18, 2011

video tubelawak dan anak perempuan tubelawak

harap maaf.. sekiranya anda sampai ke sini untuk melihat video aku dengan anak perempuan aku, aku telah menghampakan anda semua.. kah kah kah.. tajuk itu sekadar perancangan masa depan aku selepas menonton video yang super sweet ini.. dulu aku merasakan hidup bujang ni dah cukup best dah.. tapi kini pendapat aku dah berubah!! aku nak anak!! aku nak anak perempuan yang comel macam muka aku jugak (tak payah dok imagine la.. kah kah kah).. sila masuk ke blog aku setiap hari ya kawan-kawan.. boleh la aku kawin secepat mungkin lalu dikurniakan cahaya mata.. insyaallah..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk