Sunday, November 7, 2010

dalam sepuluh cakap satu nombor

haha.. aku takda banyak benda nak review pasal video ni.. sebab nanti orang kata aku racist pulak.. biasa lah.. bila jenaka yang dibuat oleh kaum lain diterima sebagai jenaka yang melampau dan extra ordinary, orang akan cakap kita racist.. sebab penerimaan orang tak sama tambahan pulak kita manusia ni semuanya berbeza pendapat.. apa-apa pun ini entry yang tidak racist.. ini adalah entry 1malaysia!! kah kah kah.. bik mama mesti suka tengok video ni kerana video ini selaras dengan matlamat perdana menteri kita..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk