Wednesday, April 20, 2011

reaksi kucing terkejut yang comel

entry aku harini khas kepada korang semua yang sukakan kucing.. sila tgk video ini satu persatu ya.. aku juga sukakan kucing.. kucing sangat comel seperti lisa surihani.. masa aku kecik-kecik dulu, aku penah mintak kat mak aku nak bela kucing, tapi mak aku tak bagi sebab mak aku geli dengan kucing.. kucing adalah binatang yang cerdik dan kuat ingatan.. selain itu, kucing juga tidak mudah cedera sekiranya jatuh dari tempat yang tinggi kerana kucing boleh menghasilkan tindak balas reflek yang sangat 'super cool' ketika jatuh dari tempat yang tinggi.. dan yang paling best, kucing boleh terkejut macam dalam video ni..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk