Monday, February 8, 2010

reaksi terkejut yang lawak

semua orang boleh terkejut.. kalo orang tu ada sakit jantung atau darah tinggi, boleh mati serta merta kalau terkejut.. best kan? ni la teknik membunuh yang tak meninggalkan kesan pada si mati.. kalau nak bunuh orang, bagi orang tu terkejut ataupun geletek sampai mati.. sangat cool bukan? kali ni aku nak letak video melayu-melayu yang terkejut kena sergah dengan kawan-kawan.. (bukan video asal dari aku).. aku jumpak kat youtube ja.. ehhehehe

kebaikan dibalas kejahatan

sebelum ni aku ada post pasal 'instant karma' LINK.. karma berkmaksud setiap yang baik akan dibalas dengan yang baik, dan setiap yang buruk akan menerima pembalasannya.. tapi ada juga berlaku bila kita melakukan kebaikan kepada seseorang itu, tetapi dibalasnya dengan keburukan.. video aku hari ni, sangat-sangat menyentuh hati kepada semua orang yang lahir pada tahun 1980-1990.. anda pasti pernah tengok animasi pendek tayangan filem negara malaysia ni..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk