Saturday, February 20, 2010

ini jenaka atau celaka?

hari ini, aku sedikit bad mood.. dahlaa malam ni aku nak balik KL dari kedah.. duit pulak nak banyak abis malam ni.. bayar tol dan minyak.. lagipun, semalam awek buat perangai.. arrghhh.. aku tensen.. aku nak tenangkan diri.. so aku jalan-jalan carik game online kat internet sebab nak buang masa aku tenangkan diri.. tiba-tiba tuhan pertemukan aku dengan sebuah flash game yang aku banyak habiskan masa dengannya.. (tapi tak berjaya memenangi walau sekali).. bila dah lama aku main game ni, aku cuba search kat youtube, ada tak yang dah berjaya..

video bayi yang adorable

setiap pasangan pasti inginkan anak yang comel untuk meneruskan zuriatnya.. lelaki atau perempuan, kita hanya berserah kepada kehendak ilahi.. aku juga sangat menginginkan anak yang comel.. sangat jelez melihat abang dan kakakku yang sudah berkahwin menimang anak mereka sendiri.. aku juga mahukan anak!! ahahaha.. aku mahu penyambung zuriatku, aku mahu menimang anak aku sendiri, aku mahu penyambung genetik aku sebelum aku mati.. ahahaha.. video kali ni, tak lawak sangat.. just nak share video bayi yang adorable ngan korang semua.. aku taktau kenapa aku suka video ni.. sangat comel..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk