Thursday, October 7, 2010

gambaran apabila mabuk arak atau dadah

kepada korang semua yang pernah mabuk arak atau dadah tak kiralah muslim ka non-muslim ka, sudah pasti korang tau bagaimana keadaannya bila mabuk.. bila ada kawan-kawan yang bertanya bagaimanakah perasaannya bila mabuk? best ka? mesti korang taktau nak jawab macam mana kan? walaupun korang explain panjang lebar belum tentu diorang akan paham gambaran yang sebenarnya.. jadi harini tubelawak nak bantu semua yang tak pernah merasa mabuk (termasuk tubelawak.. ehehe) untuk mendapatkan feel apakah perasaannya bila mabuk tak kiralah mabuk arak atau dadah..

jadilah diri sendiri atau contohi idola kita?

sepanjang pengalaman aku kat dunia internet ni dari zaman friendster, myspace sehinggalah ke facebook aku tengok ramai orang yang letakkan ayat-ayat seperti "jadilah diri sendiri" atau quote-quote dari orang terkenal (albert einstein, linus torvalds, dan lain-lain) di status atau di profile seseorang itu.. jadi aku terfikir adakah perlu kita hidup tanpa satu impian iaitu "jadilah diri sendiri" ataupun kita perlu berimpian untuk menjadi seperti seseorang yang telah terkenal justeru meniru gaya atau perwatakan idola kita..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk