Monday, March 22, 2010

nuffnang hack, flaw in HTML2.0

sebelum aku mulakan leteran aku, aku nak bagitau kat korang semua bahawasanya total earning aku dah RM700 dalam masa 3 bulan sahaja aku buat blog tubelawak ni.. ahahaha.. ajaib kan? nuffnang adalah sebuah company pengiklanan yang sangat stabil dan boleh dipercayai.. tapi adakah sistem nuffnang sangat secure dan kukuh? jadi semalam aku telah menghabiskan masa aku untuk membuat sedikit kajian ke atas site nuffnang.. apa yang aku jumpai di site nuffnang? terdapat lubang(hole) XSS, LFI, RFI, SQL injection dan overflow dalam sistem nuffnang yang membolehkan aku untuk hack, crack, godam atau memecah masuk sistem nuffnang untuk mengubah database di dalam server mereka..

vista angkasa sarang maksiat?

vista angkasa? apa tu? vista angkasa ialah nama apartment dimana ada seorang mamat kacak dan mesra alam tinggal disitu.. ya! akulah orangnya.. ahahaha.. kenapa aku post tajuk mengenai apartment yang aku duduki sekarang? semalam aku jumpak kawan lama aku yg dah lama tak jumpak.. dia tanya aku tinggal kat mana sekarang? jadi aku bagitau laa aku tinggal kat vista angkasa berdekatan dengan universiti malaya dan bersebelahan dengan stesen universiti.. kawan aku senyum-senyum dan dia cakap "ooo.. yang kantoi beromen dekat tangga tu ka?" uhhh!! aku sedikit tergamam sebab tak paham..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk