Wednesday, February 3, 2010

high speed camera

teknologi semakin berkembang.. kini kita boleh merakam kelajuan peluru.. tidak lama lagi mungkin boleh merakam kelajuan kilat atau petir pula.. tetapi selain merakamkan perkara-perkara yang diluar kemampuan mata manusia, kita boleh juga merakamkan wajah-wajah hantu yang tidak boleh dilihat oleh mata manusia.. saksikan video di bawah ini untuk melihat wajah-wajah hantu yang dirakam menggunakan camera high speed..

kegunaan alternatif treadmill

jalan-jalan kat youtube terjumpak pulak video jackass on treadmill.. memang ganas, memang gila dan memang lawak.. diorang ni banyak duit, takda hal nak rosakkan benda treadmill ni.. ahahaha.. memang seronok kalo boleh main treadmill cam diorang ni..
Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk