Friday, April 15, 2011

penyelesaian kepada masalah kenaikan harga minyak

dalam minggu ni, aku agak busy dengan kerja.. sakit kepala.. semalam aku baik dari demam, jadi bila baru lepas demam ni mood agak kurang untuk menulis.. idea pun tak banyak.. masa aku demam, hampir tiga hari motorsikal aku tak hidup sebab aku tak keluar rumah.. bila dah sehat, saja mengada-ngada nak makan kat restoran yang jauh dari rumah.. aku terlihat meter minyak motorsikal aku dah nak hujung-hujung dah.. jadi aku ke stesen minyak untuk mengisi minyak motorsikal aku..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk