Monday, May 10, 2010

video klip adamaya yang pasti menyentuh perasaan

kini hangat diperkatakan mengenai drama yang ditayangkan di TV3 iaitu 'adamaya'.. aku juga menonton dan meminati drama adamaya.. tapi aku tak tengok melalui televisyen, aku tengok streaming melalui internet ja.. memang tak dinafikan drama ini sangat super cool kerana dibintangi artis terkenal dan jelita iaitu lisa surihani, lelaki kacak hussein ruffedge, budak kecik comel tu lagi dan pelakon veteran mustapha kamal.. ramai yang terlalu menghayati drama ini sehingga wujudnya fan page "kami benci dani adamaya sepenuh hati" di facebook.. ya! dani memang membencikan.. aku rasa kalau orang jumpak dia realiti pun orang akan benci dia.. ahaha!

nenek gamers yang super cool

haha.. haritu aku ada post entry pasal gamers dan bagi nasihat kepada gamers agar tinggalkan tabiat main game agar tabiat tu tak terbawa sampai tua kan.. jadi hari ni aku tarik balik kata-kata aku sebab ada seorang nenek hardcore gamers yang berjaya mencipta nama dengan hanya bermain game.. nenek ini adalah super cool, sambil main game dia mencarut-carut.. dahla pakai jeans ngan sneakers.. susah nak jumpak nenek super cool macam beliau ni.. betuah cucu beliau yang rakam video nenek ni sebab nenek ni berjaya jadi icon game untuk mtv (senior gaming correspondant).. sangat cool bukan? ahaha
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk