Thursday, October 14, 2010

webcam bogel awek clubbing

dengan adanya title seperti ini, aku yakin lebih ramai yang akan membaca entry aku harini kan? ahaha.. dah baca, sila tinggalkan komen.. aku nak tau pendapat anda semua berkaitan manusia spesis ini.. aku agak menyampah kerana setiap hari pasti ada keyword berkaitan dengan 'spesis' mereka ini di tubelawak.. dan ada juga manusia spesis ini memarahi aku di fanpage tubelawak kerana mereka mengatakan aku diskriminasi terhadap spesis mereka.. kah kah kah

orang gila / sakit mental sangat ramai di malaysia

orang gila atau orang yang sakit mental adalah orang yang tidak boleh berfikir secara waras seperti orang kebiasaan.. kalau yang kita selalu tengok di jalanan tu, biasanya mereka ini adalah orang gila yang menghadapi tekanan dalam hidup.. dan tidak waras sejak lahir pula ialah mereka yang berpenyakit seperti sindrom down dan lain-lain (kalau salah tolong betulkan ya).. aku nak fokus kat orang gila yang bukan gila sejak lahir.. sebab sekarang ni terbukti kalau kita pergi mana-mana pun, boleh terjumpa dengan orang gila kan?

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk