Tuesday, May 25, 2010

kepada yang merindui tomatoman (update)

(update : baru upload video opening tomatoman) kepada mereka yang lahir pada tahun 80an, pasti kenal dengan watak tomatoman.. ingat lagi rentak dan dendangan lagu tomatoman? ahaha.. pasti ramai yang merindui lagu tomatoman.. aku juga begitu.. dah lama aku cari video tomatoman ni.. akhirnya jumpa juga.. kepada yang tak kenal dengan watak tomatoman ni, aku nak review sikit.. tomatoman ni ditayangkan di TV jepun pertama kali pada tahun 80an, kat malaysia aku tak pasti.. tapi yang pastinya ditayangkan dalam lingkungan 90an..

entry untuk gay yang meminati aku

dah dua tiga entry aku post pasal gay.. semuanya bermula dari post gay pertama aku bertajuk aku gay kini dan selamanya.. mungkin ada pembaca aku yang masih musykil status sebenar aku.. entry tu aku sengaja letak tajuk tu kerana aku nak dapatkan visitor dari searh engine.. dan hakikatnya aku bukan gay.. kepada gay di luar sana yang memimati aku, aku ingin meminta maaf kerana adalah mustahil untuk kita disatukan.. aku suka pada wanita.. memang aku selalu mengaku aku gay.. bukanlah kerana aku meminati pada kaum sejenis.. tapi aku mengaku sekadar suka-suka dan memang itu adalah cara aku bergurau dengan teman rapat aku..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk