Tuesday, February 2, 2010

pengajaran untuk si panas baran

zaman sekarang ni ramai yang gila main game online.. makin ramai wujudnya anti-sosial dalam dunia ni.. mari kita tengok apa yang terjadi bila sorang mamat ni gila main game online sampai mak dia cancel-kan account game dia.. (wow account = world of warcraft).. nasib baik abang dia yang penyayang ni sempat rakam video mamat ni mengamuk.. kalo tak, mesti aku takda bahan nak letak dalam blog tubelawak.. wakakakaka.. pastikan anda tengok video ni sampai habis..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk