Tuesday, June 15, 2010

video iron man lawak yang mesti ditonton

dalam banyak-banyak superhero, yang aku tau batman dan iron man adalah superhero yang dicipta berdasarkan manusia biasa tapi memiliki gadget atau kelengkapan berteknologi tinggi.. keupayaan kedua-dua super hero ini, adalah tidak mustahil untuk diwujudkan dalam dunia realiti.. tapi hari ni, aku nak post entry berkaitan iron man.. aku suka iron man dari aku kecik lagi.. aku masih simpan koleksi komik marvel iron man tahun 90an.. kepada korang yang tak tengok lagi iron man 2, silalah pergi beli DVD original ya.. iron man best!
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk