Saturday, February 13, 2010

again!! pakcik tanjung rambutan

ahaha.. mesti korang semua rindu dengan 'pakcik dunhill' ni kan?? kali ni pakcik dah potong rambut.. pakcik dah botak.. tapi jangan risau.. pakcik masih kacak seperti dulu.. korang boleh review post aku sebelum ni bertajuk pengajaran dari jenama rokok .. itulah dia pakcik dunhill kepada yang masih belum mengenalinya.. sekarang aku nak share ngan korang semua video pakcik dunhill ni menyanyi pulak.. terimalah~ fantasia bulan madu cover by pakcik dunhill!!

super hensem yang menjengkelkan

kau ingat kau bagus sangat? kau ingat kau best? kenapa kau ada kat situ pon aku tak pasti, tapi yang pasti ialah kau perosak suasana.. kau diibaratkan seperti setompok najis yang kelihatan ketika menikmati lanskap yang indah.. aku yakin kau dibenci kawan-kawan kau.. kau ingat kau super hensem?  kau ingat perempuan-perempuan semua teruja tengok kau? kalau aku jumpak kau memang aku pijak muka kau pakai kasut redwing aku.. kau memang chelaka!!

iklan kereta yang lawak

persaingan dalam perniagaan adalah hakikat sekiranya korang nak menyertai bidang perniagaan.. so banyak lah cara nak menarik minat pembeli untuk membeli produk yang kita keluarkan.. kali ni aku nak tunjuk iklan kereta syarikat-syarikat besar iaitu nissan dan toyota.. ehehehe.. dua-dua iklan ni macam gampang.. aku pun tak tau apa motif dia buat iklan macam ni.. tengok la sendiri.. takmau tulis banyak-banyak.. amaran!! jangan view video ini di tempat kerja atau di dalam kelas.. video berunsur 18SX..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk