Friday, April 8, 2011

mari berkenalan dengan ali handro aka edward

kepada sesiapa yang selalu mengikuti blog tubelawak, anda pasti perasan ada user bernama "edward" selalu meninggalkan komen di blog tubelawak.. tapi kebanyakan komen yang diberi adalah berunsurkan cemuhan, kejian, statement menjatuhkan dan merungkai realiti sebenar aku sebagai owner tubelawak.. kat facebook pun macam tu jugak (tapi nama kat facebook dia ali handro).. dia selalu meninggalkan komen seperti "kenapa blog bodoh hang ni pun ramai orang baca?" dan "mari kita flag semua video tubelawak agar page dia kena close"
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk