Friday, February 5, 2010

ancaman penggodam cyber x

penggodam cyber x movie (masih dalam pembikinan lagi kah?) adalah sebuah filem yang diterbitkan oleh Pentas Opera snd bhd. diarahkan oleh Amith Abidin dan dibintangi Razali Hussien, Feroz, Serina Redzuan, Lisa Surihani dan lain-lain.. video in making yang diorang post kat youtube ni bertarikh 1 May 2009.. tapi sampai sekarang masih belum diterbitkan.. saksikan dulu video in making ancaman penggodam cyber x.. wakakaka.. nama nak ganas ja..

chocolate rain songs

chocolate rain nyanyian tay zonday telah mendapat hit sebanyak 47,290,560 ketika aku post tajuk ni.. memang menjadi kontroversi sebab sesetengah orang cakap lagu ni berunsur racist yang membangkitkan semangat orang kulit hitam.. tapi disebabkan video dia yang aneh, beranjak dari mic untuk bernafas, suara besar tak padan dengan muka dan irama yang menjengkelkan, semakin ramai pulak orang view video dia.. tak pernah kenal tay zonday? saksikan...

bukti perempuan cakap banyak 2

korang boleh refer sini LINK untuk post lama aku berkaitan ngan tajuk yang sama.. sebab apa aku suka post tajuk ni? sebab aku ni banyak mulut.. perempuan suka kata aku ni bising lah, mulut celupar lah apa lah.. jadi, aku nak balas dendam melalui blog aku.. takkan la aku nak balas dendam dengan menempeleng muka perempuan tu lak kan? ya dak? wakakakaka... enjoy..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk