Tuesday, March 9, 2010

video yang tak sepatutnya tersebar

korang pernah dengar perkataan paranormal? kali ni aku nak share ngan korang video yang sedikit aneh dan boleh membuatkan sesiapa yang menonton video ini duduk tak senang.. jangan risau.. bukan video brunsur kejutan, scream, 18sx atau 18sg.. susah nak describe pasal video ni.. tapi apa yang penting video ni mendapat hit yang banyak di youtube (hampir 2 juta).. video ni boleh diibaratkan macam berhantu atau berpuaka.. sebab tu ramai yang hit video ni kot.. apa-apa pun, korang tengok dulu video ni..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk