Monday, April 25, 2011

server google itu kepala bapak kau yang punya

dah lama nak tulis pasal ni.. tapi hari ni baru teringat nak tulis.. dalam mendirikan laman web dan blog ni, sumber media seperti gambar, video dan bunyi memang diperlukan sebagai penambah perasa dalam menarik minat orang ramai.. jadi dari mana datangnya sumber-sumber ni semua? sudah pastilah dari laman web atau blog orang lain juga.. kan? pegi situ pegi sini, macam mana pun takkan lari mana.. dalam lingkungan 'internet' ni jugak.. isu ini bukan isu plagiarism ataupun pencuri idea orang lain.. ini adalah isu tidak beretika dalam perkongsian data..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk