Tuesday, April 26, 2011

syafiq adik kepada syamsul anak kepada yusof haslam

kalau anda perasan, kat bahagian widget belah atas kanan blog tubelawak ni ada link "submit video lawak" dan dari situlah aku dipertemukan dengan video si syafiq yusof haslam ni.. hahaha.. selama ni aku tak tau pulak syamsul yusof ada adik lelaki.. video ini dikongsi oleh user yang bernama 'syafiq' dan aku tak pasti syafiq ni syafiq yusof yang sebenar ataupun orang lain menggunakan nama syafiq.. apa-apa pun, terima kasih kerana berkongsi dengan tubelawak.. walaupun ramai yang spam kat bahagian "share video lawak" tu, tapi sebenarnya setiap hari pun aku akan check dan buang mana-mana link yang merapu dan tak best.. 

cara penyelesaian kalau ahli pekida atau 3 line buat hal

sebelum ada yang nak betulkan penyataan aku, sebenarnya 3 line dan pekida ni bukanlah pertubuhan yang sama.. tapi penerimaan masyarakat terhadap perkara ini telah dicampur aduk oleh penceritaan orang ramai.. tak kisah lah pekida ka, 3 line ka, geng salam kuih ka double seven ka apa ka semuanya ada organisasi tersendiri.. pendek kata yang berada di atas ataupun 'boss' lebih dikenali sebagai 'ayahnda' (semua orang pun tau).. jadi sekarang ni ramai yang secara tidak langsung terlibat ataupun diganggu oleh ahli organisasi yang disebutkan tadi..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk