Tuesday, March 16, 2010

terima kasih kawan

baru tiga bulan ja umur blog tubelawak ni tapi dah ada 313 pengikut (follower).. jadi aku nak promote kat korang follower aku yang ke 313 ni.. kenapa 313? kenapa tak 100? kenapa tak 200? aku suka nombor 313.. lagipun ada riwayat yang mengatakan jumlah nabi adalah 313.. ahaha.. bukan aku poyo.. tapi aku memang suka 313.. jadi follower aku yang ke 313 ialah Lin Creshk.. blog beliau ialah blog yang berkisarkan ataupun berat ke arah scene rock kapak di malaysia (LINK).. aku suka rock kapak.. tapi sekarang jiwa aku dah slow.. jadi aku lebih ke arah lagu-lagu yang slow rock dan lagu yang tak perit anak tekak nak menyanyi.. ahahah..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk