Sunday, June 13, 2010

uitm student portal login yang bermasalah

dua tiga hari ni, aku sering mendengar kawan-kawan aku bertanya "wei hang dah check result belum? aku bukak portal tak dapat-dapat, server busy".. begitulah nasib pelajar-pelajar uitm.. result dah keluar minggu lepas tapi masih tidak boleh nak access online student portal.. kesian.. mungkin student ramai sangat kot tambahan pula ada orang jahat yang saja dengki taknak bagi korang check result, diorang dos (denial of service) server uitm tu.. ahahaha.. server uitm sama ja macam server mara online.. lembab cam kungkang (binatang paling lembab di dunia).. ahaha..

siapa dihatiku? luna maya atau prisa?

sekarang ni heboh diperkatakan mengenai video lucah luna maya dan ariel peterpan yang telah tersebar di internet.. jujur aku katakan, tidak terlintas sikit pun didalam kepala hotak aku untuk membuat carian di google untuk mendapatkan video lucah luna maya ini.. tambahan pula pasangannya ialah ariel peterpan.. kah kah kah.. sikit pun aku tak minat.. aku tidak meminati luna maya.. dia tidak mendapat tempat dihati aku..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk