Monday, February 22, 2010

lelaki menyampah, tapi perempuan suka

semalam aku ada post video psiko yang mungkin menyebabkan perempuan tak berani nak tengok sampai habis kan? hari ni aku nak share video yang aku rasa (rasa ja lah) perempuan pasti akan tengok sampai habis, tetapi pihak lelaki pulak takkan tengok video ni sampai habis.. kalau lelaki pun suka, dan boleh tengok video ni sampai habis, mungkin ada yang tak kena dengan hati dan perasaan korang.. ahahahaha.. tengok jangan tak tengok

adakah anda cukup psiko?

semalam gadoh lagi dengan perempuan aku.. dia cakap aku gila.. dia cakap aku psiko.. tapi aku tak peduli.. sebab aku memang psiko.. aku boleh makan nasi sambil melihat kucing kena lenyek kereta depan mata aku lalu aku meneruskan menjamah makanan aku dengan muka selamber.. masa tu kat sekeliling aku, semua orang dah berenti makan sebab tak selera tengok bangkai kucing fresh depan mata.. jadi sejak hari itu, aku sedar aku telah dianugerahkan sesuatu yang spesial dari tuhan.. thank god!! ahahahaha..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk