Saturday, August 14, 2010

lafaz niat puasa dan doa berbuka

tiba-tiba aku teringat kembali scene dalam video upin dan ipin dimana opah mengajar upin dan ipin lafaz niat puasa dan doa berbuka.. jadi aku dengan muka tak malunya, telah cut video tu dan share kat sini.. jutaan terima kasih aku nak ucapkan kepada penerbit, producer dan crew-crew upin & ipin.. semoga video aku tak di-remove kerana masalah copyright.. ahaha..

cara nak kejutkan orang untuk bangun bersahur

kepada korang yang duduk rumah sewa beramai-ramai (kebanyakannya student), sudah pasti menghadapi masalah untuk mengejutkan kawan korang yang sedang tidur untuk bangun bersahur kan? aku juga susah untuk bangun dari tidur.. bukan kerana liat atau malas untuk bangun, tetapi memang susah untuk tersedar dari tidur.. jadi aku nak share ngan korang tip atau taktik baru untuk memudahkan kerja mengejut rakan serumah bangun dari tidur..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk