Thursday, February 11, 2010

dendangan guitar yang berdosa

kepada semua yang tak kenal andy mckee, janganlah korang mengenalinya.. sebab apa? sebab lagu-lagu yang dimainkan adalah melekakan dan sangat mendayu-dayu boleh membuatkan kita lalai dan leka.. aku tergamam seketika bila melihat video andy mckee.. mulut aku ternga-nga sedikit sampai tamat video.. taktau lah, maybe ada gak orang yang akan kata dia ni tak best sangat pon, mungkin sebab korang tak minat style andy mckee.. lain orang lain pendapat kan? kalau tak suka, syuhh syuhhh aku halau kau keluar dari blog aku.. hahaha..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk