Monday, March 7, 2011

lelaki asia yang super seksi

hehehehe.. entry ini ditujukan khas kepada peminat-peminat VAMPS dan L'Arc-en-Ciel.. bila sebut nama dua band ni, mesti semua tau siapa lelaki paling seksi yang aku nak ceritakan.. ya! hyde namanya.. rasanya cara nak sebut nama dia ni sama dengan "hide" dalam english ataupun "hide-do" dalam bahasa jepun.. kenapa aku cakap dia ni lelaki paling seksi di asia? salah satu sebabnya ialah kerana memang majoriti mengakui bahawa dia ni adalah lelaki yang super seksi.. tapi ada jugak yang kata "tak seksi pun, macam pondan ja".. terpulang mengikut pendapat anda sendiri..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk