Tuesday, November 16, 2010

speed painting ana raffali khas dari tubelawak

ni antara first video dari aku yang aku rasa ada sedikit 'kesungguhan' dari aku untuk menghasilkan sesuatu.. sebelum ni semua video yang aku edit dan letak kat blog tubelawak ni dihasilkan dengan cincai-cincai ja.. sebelum tu aku nak ceritakan sikit kenapa lukisan ana raffali? alasan aku ialah sebab aku rasa dia salah seorang insan seni yang layak dipuji.. itu ja.. hahaha.. lagipun ramai kawan-kawan selalu mintak tolong carikan mp3 lagu ana raffali ni.. aku suka lagu dia aku suka nyanyian dia.. lagipun ana raffali ni cantik.. sebagai seorang lelaki yang pervert, takkan la aku tak suka pada perempuan cantik? kah kah kah
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk