Thursday, January 28, 2010

kentut dalam kehidupan seharian

kentut, setiap orang mesti berkentut.. orang yang tak berkentut ialah orang cacat.. kadang-kadang kentut itu menyihatkan, kadang-kadang kentut itu memudaratkan.. pernahkah anda terlepas kentut dikhalayak ramai? pasti sangat memalukan ya~

hitler bengang dengan internet malaysia

ahaha.. ni video yang dihasilkan oleh student MMU.. menarik untuk ditonton.. ada banyak lagi version kat youtube.. ada version hitler mengamuk manchester united asyik menang, ada version hitler sambut harijadi dan macam-macam lagi.. saja aku pilih video ni sebab sesuai dengan keadaan sekarang dimana internet di malaysia ni banyak masalah.. hitler pun jadi tension sebab takleh main game online.. wakakakaka
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk