Monday, July 18, 2011

budak kecik ni sebijik macam boo monster inc

kepada adik-adik yang lahir tahun 90an, anda mungkin tak pernah tengok filem animasi monster inc ni.. filem ni mengisahkan tentang hubungan terlarang diantara manusia dengan raksasa (bukan cerita jiwang).. ini adalah antara animasi feveret aku.. sebab ada karektor 'boo' yang super cute hampir sama tahap cute macam aku jugak.. hehehe.. kalau anda tak pernah tengok lagi, aku syorkan untuk tengok filem animasi monster inc ni.. pasti anda akan rasa nak cepat-cepat untuk memiliki cahaya mata sendiri..
Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk